Om webbplatsen

Integritetspolicy
Konstfack är en statlig myndighet. Detta innebär att meddelanden som skickas till oss blir allmänna handlingar, som kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen.

Personuppgifter som samlas via vår webbplats
Konstfack är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats.
Konstfack behandlar personuppgifter i liten utsträckning. Oavsett detta har du rätt att begära information hos Konstfack om de personuppgifter som berör dig och som Konstfack behandlar. Om du vill ha sådan information, ska du skicka en undertecknad begäran till oss. Begäran kan enligt personuppgiftslagen (PUL) inte skickas med e-post.
För att skydda din personliga information kommer all Konstfack lagring och transmission av information att skyddas med ändamålsenlig säkerhetsteknologi.

Om cookies
Från och med den 25 juli 2003 gäller Lagen om elektronisk kommunikation". Den innebär att alla som besöker en webbplats med cookies får information om

  • att webbplatsen innehåller cookies,
  • vad dessa cookies används till och
  • hur cookies kan undvikas.

Vad är en cookie?
En cookie är en liten textfil som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare. Det finns två sorters cookies, ”vanliga” cookies och sessionscookies. Sessionscookies försvinner när du stänger din webbläsare och sparas alltså inte, medan vanliga cookies sparas på din dator en längre tid.

Så använder vi cookies
Syftet med att använda cookies på denna webbplats är att registrera antalet besökare, samt ge oss statistik och information om hur många användare vi har på vår webbplats och vad de gör på webbplatsen. Genom att förstå hur webbplatsen används kan vi utveckla och förbättra den.
Cookien innehåller ingen personlig information och din IP-adress sparas inte i vår databas som lagrar beteende på webbplatsen. Därför kan informationen om dig aldrig kopplas samman med din identitet.

Så kan du undvika kakor
 Vill du inte acceptera cookies kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en cookie. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Du kan också radera cookies manuellt från din hårddisk när som helst.
Väljer du att inte acceptera cookies kan vissa funktioner fortfarande användas, men du kan begränsa funktionaliteten på vissa webbsidor, t ex dina personliga inställningar.
För mer information om cookies, se www.pts.se/cookies.

Uppdaterad: 13 augusti 2010
Sidansvarig: