Uppdragsutbildning

Vad behöver ni bli bättre på? Boosta dina anställda med mer kompetens!

Konstfack erbjuder företag och organisationer kompetensutvecklande uppdragsutbildningar där kursens längd, innehåll och arbetssätt kan skräddarsys efter behov och önskemål. Konstfacks lärarexpertis och fantastiska verkstäder står till ert förfogande.

Konstfacks vårutställning 2021

Konstfacks vårutställning 2021. Foto: Gustav Karlsson Frost


Kontakten och utbytet med yrkeslivet och den konstnärliga praktiken är central för Konstfack liksom att kunna bidra med kompetensutveckling i de verksamheter där våra programstudenter senare tar plats. Som ett led i detta erbjuder vi företag och organisationer möjlighet att beställa kompetensutveckling för sina anställda i form av föreläsningar, workshops, fortbildningsdagar och hela kurser.


Det här är uppdragsutbildning

Uppdragsutbildning kan beställas av dig som arbetsgivare (juridisk person) för din personal mot en avgift. Tillsammans skapar vi utbildningar utifrån era behov och önskemål. Det kan handla om allt från enstaka föreläsningar till längre kurser som även kan vara poänggivande. Det är du som vår uppdragsgivare som utser deltagarna, några förkunskaper krävs i de flesta fall inte.


Konstfacks utbildningsområden

Ljuddesign, vävning, curating, animation, 3D-printing, aspekter på hållbarhet inom design, bildpedagogik och programmering, vilken expertis behöver dina anställda utveckla?

Konstfack erbjuder uppdragsutbildning inom våra utbildningsområden: grafisk formgivning och illustration, industridesign, inredningsarkitektur och möbeldesign, keramik och glas, konst, smyckeskonst, textil, visuell kommunikation samt bild- och slöjdpedagogik. Våra kunniga och kompetenta lärare och forskare står till ert förfogande, liksom våra välutrustade verkstäder.


Kontakta oss
Är du intresserad av att beställa en uppdragsutbildning?
Fyll i vårt kontaktformulär!

Vill du veta mer eller har du ett förslag eller en idé du vill bolla med oss?
Maila oss på uppdragsutbildning@konstfack.se.


PS.

Vi har även uppdragsutbildningar för dig som är lärare och vill bli behörig i bild eller slöjd: Lärarlyftet

Vill du som privatperson verksam inom konst-, design eller bildområdet kompetensutveckla dig? Sök till någon av våra fristående kurser!