Masterstudenten Gabriel Gabriel Garbles film på Sundance Film Festival

20 januari 2023

Gabriel Gabriel Garble, student på Konstfacks masterprogram Visuell kommunikation, deltar i den prestigefulla festivalens kortfilmsprogram.


Mellan den 24 och 30 januari visas hans animerade film Well Wishes My Love, Your Love som en av de 64 utvalda bland 10 981 anmälda kortfilmer.

Handlingen i Well Wishes My Love, Your Love börjar hos en pojke som nyligen mist både sina föräldrar och sin ena arm. Han lånar ut den nya protesen till en kompis som låter den uppleva och registrera en dags äventyr, material och texturer innan han återlämnar den till sin vän ägaren.

Gabriel Gabriel Garble står för manus, animation, regi och musik. Han har arbetat med film och animation sedan 2013 och belyser ofta det oskiljaktiga i relationer mellan människor och "det icke-mänskliga". Med en unik kombination av 2- och 3D-tekniker bjuder Garble in tittaren till ett drömlikt tillstånd av kontemplation i en besjälad natur.

Läs kortfilmsprogrammet: Animation Short Film Program
Kontakt: gabriel@gabrielgabrielgarble.com

"Storytellers broaden our minds: engage, provoke, inspire, and ultimately, connect us.! – Robert Redford, president and founder of Sundance Institute/Film Festival