How Does It Feel?

Datum och tid
5 december 2020 kl 11:00 - 8 december 2020 kl 17:00
Typ av händelse
Utställning
Plats och färdväg

Värmeverket
Bredängsvägen 203
Skärholmen
Vad händer med dragningskraften till ett objekt när vi bara får se men inte röra? Hur upprätthåller vi känslan av det taktila trots fysiskt avstånd? How does it feel är en utställning och en undersökning av konst och formgivning i en tid när interaktion inte är en självklarhet.

Utställningen presenterar tjugoåtta konstnärer och formgivare som är aktiva i Sverige idag. De har fritt fått tolka och utforska en aktuell fråga som vi kanske inte alltid har svaret på - How does it feel?, för hur känns det egentligen?

"How does it feel?" äger rum på Värmeverket i Bredäng, Stockholm. En fantastisk lokal på över 500 kvm som skapar en unik upplevelse både på plats och digitalt. Utställningen är det första samarbetet mellan designnätverket DRIP och konstplattformen Kobolt.

Medverkande konstnärer och formgivare:
Hannah Blitz Heyman
Erika Kristofferson Bredberg
Fabian Bergmark Näsman
Kajsa Melchior
Julia Jondell
Josefin Zachrisson
Kourosh Hekmatara
Joakim Zickert
Emille De Blanche
Timothy Wilson
Matilda Ellow
Sofia Eriksson
Victor Alge
Mira Bergh
Moa Marklund
Elias Båth
Rasmus Alexander
Rickard Torstenfelt
Jonatan Nilsson
Josefin Eklund
Mathias Söderberg
Bill Billekvist
Sara-Lovise Ask Ewertson
Elvira Jönsson
Revaz Berdzenishvili
Felizia Matthews
Åsa Söderqvist
Caroline Nord

Grafisk design av Isabelle Sjö.


DRIP
Drip består av Mira Bergh, Rickard Torstenfeldt, Elias Båth och Rasmus Alexander. Med bas i Stockholm arbetar de med individuella praktiker inom konst och design, med bakgrunder i flera designskolor från olika platser i Sverige. Drip vill skapa ett sammanhang där de tillsammans med andra kreatörer lyfter varandra.

KOBOLT
Kobolt är en plattform för ung samtidskonst och kulturproduktion. Genom olika röster och perspektiv öppnar Kobolt ett samtal kring den samtida konst- och kulturscenen. Kobolt tar sig uttryck som en hemsida, ett magasin, samarbeten och utställningar.
Kontaktperson
Moa MarklundSkyddad adress 0760266061


Arrangör
Extern arrangörCORONA-INFO

Vi följer Folkhälsomyndighetens stärkta rekommendationer för att säkerställa en trygg och coronasäker upplevelse av utställningen. Vi följer utvecklingen noggrant och kommer att följa myndigheternas uppmaningar och eventuella förändrade restriktioner.

Vi minimerar antalet besökare i lokalen, för att besöka utställningen behöver du boka in en tid i vårt biljettsystem. Handsprit, munskydd och handskar finns på plats, och vi kommer att uppmana alla till att använda dessa. Lokalen är 500 kvm och vi uppmanar alla att hålla avstånd.

Är du i riksgrupp men vill besöka oss kan du maila Skyddad adress så ordnar vi en privat visning av utställningen. Utställningen kommer även att finnas tillgänglig digitalt och länkas här i eventet för den som inte vill besöka lokalen.

Vi håller avstånd och uppmanar alla att tänka igenom sitt besök. Som alltid (ni kan det här nu, så lova att ni gör det, okej) - HÅLL AVSTÅND, TVÄTTA HÄNDERNA OCH KÄNNER DU MINSTA SYMPTOM, STANNA HEMMA!