Urban mångfald hos Konstfack på möbelmässan

29 januari 2019

Konstfack c/o Stockholmsmässan i Älvsjö med "Outdoor Diversity" - en mer varierad offentlig miljö skapad av studenter på kandidatprogrammet för Inredningsarkitektur & Möbeldesign.


Varje plats har olika behov men de flesta av våra offentliga rum är ändå möblerade på liknande sätt. Hur kan vi skapa en mer heterogen offentlig miljö?

Det undrar vi avgångsstudenter på kandidatprogrammet för Inredningsarkitektur & Möbeldesign och svarar på vår ställda fråga genom en skiftande kollektion av nya föremål som utforskar och utmanar det invanda.

Allt med målsättningen att öka mångfalden i utemiljöer och leka med material, ljus, användningsområden, den skulpturala aspekten av möbler och skärningspunkten mellan det offentliga och det privata.

Vi som deltar heter August Orsvall, Caroline Michaud, Dario Samardzic, Emma Hamilton, Freja Ullert, Harriet Wärn, Helena Gahnhed, Ida Ingemann, Mathijs van Gageldonk, Oscar Lidgren, Pierre Labarre, Tom Schuster och Yuto Ikoma.

Välkommen att utforska vår Outdoor Diversity i monter C15:30 i Greenhouse den 5-9 februari: www.stockholmfurniturelightfair.se/2019/digital-stands/konstfack

Uppdaterad: 29 januari 2019
Sidansvarig: